09.05.2018 Restafval ᐅ 6 SNELLE TRUCS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Door vuil dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 09.05.2018 Restafval

Kies uit uit het grootste ruimste gamma rolcontainers en koop de beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen binnen de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren beschikken we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromingen die bij bedrijven voortkomen. Die stromen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is goed betreffende het milieu en het geldtas.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig zijn. Tracht dit stroom van afval heel beperkt mogelijk te behouden en je zult opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil dus veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In het restafvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel beschreven goederen weer te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De kosten van containers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van container alsook hoevaak de container rolcontainer ontleegd moet worden geraken. U vindt ieder tarieven op de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij gedurende de verbranding die in meer of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

09.05.2018 Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink 09.05.2018 Restafval

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen die maat het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze experts. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je naderhand nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

09.05.2018 Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van je afval tevens goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor PMD en 09.05.2018 Restafval

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je container bij het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd dient te worden. Zo weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en massa veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kan daarom heel besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat je de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container van tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het heel veel kracht om glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groene en bont glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het document exact erin . Als de papieren eenmaal in het container zijn, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor het bak te legen en het documenten plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin het bak door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kun je het papieren in de container gooien. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.