1 Afvalcontainer ➡️ 6 OPMERKELIJKE FEITEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Met afval heel veel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 1 Afvalcontainer

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop het beste container voor je je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer werp je al de niet te recyclen vuil dat je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis in de rest container. Ook betreffende PMD scheiden beschikken we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen welke binnen bedrijven vrijkomen. Dit stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Het is verbeterd aangaande de leefomgeving en de portemonnee.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er gaat steeds restafval aanwezig voorkomen. Tracht dit stroom van afval heel beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit economisch voordelig is. Door afval dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal toevallig restafval over. In de het container gooi je je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de de afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de afmeting van container en hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd dient geraken. Jij vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij gedurende de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

1 Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder 1 Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen die grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer lediging of standaard een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo ben je later geen voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

1 Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval tevens goed voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en 1 Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde plek staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd dient te zijn. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies je hoe vaak ons de bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij één veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het document precies erin . Wanneer het papieren al in de container zitten, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijd bij voor het bak te ledigen en het documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kan jij het papieren in het container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het transport is, loop jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.