1 Keer In 3 Weken Restafval Te Weinig ☑️ 14 LUCRATIEVE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom dus klein eventueel te houden en je zult zien dat dit financieel voordelig is. Via afval dus mogelijk eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 1 Keer In 3 Weken Restafval Te Weinig

Selecteer bij de meest uitgebreide aanbod containers en bestel de meest geschikte rolcontainer voor je restvuil. In de container werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen binnen de rest restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen beschikken wij de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die bij ondernemingen ontstaan. Die stromingen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil tevens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer het stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je zal opmerken dat deze economisch voordelig is. Met vuil heel zoveel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min eventueel restafval over. In de de rest container gooi je al het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je geen extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen binnen het afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de bedoeling omschreven goederen nogmaals te benutten waar dat het mag.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers afhankelijk afhangend van de het afvalstroom, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container ontleegd moet geraken. Jij ontdekt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

1 Keer In 3 Weken Restafval Te Weinig:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink 1 Keer In 3 Weken Restafval Te Weinig

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen wat grootte het goed bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een meer lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Zo raak je naderhand niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

1 Keer In 3 Weken Restafval Te Weinig

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit je afval ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en 1 Keer In 3 Weken Restafval Te Weinig

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je container op de verlangde locatie staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er bij je onderneming veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van één container van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak ons de bak zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een prima basis. Er zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij de bewerken doen we verschil onder blank, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet in de het papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact erin . Wanneer het papieren eenmaal in het container zitten, krijgen niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijdstip bij voor de container legen en het papier plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het container door de truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je de documenten in de container werpen. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.