10 Kuub Container Afmeting ✔️ 7 ONGEBRUIKELIJKE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje zo minimaal toevallig te houden en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 10 Kuub Container Afmeting

Selecteer bij de ruimste aanbod afvalcontainers en koop de beste ideale container geschikt voor je restafval. Binnen het container gooi je je reeds de niet te recyclen afval dat je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken wij de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen dat in firma’s ontstaan. Deze stromingen zouden vaak afzonderlijk verzameld zijn. Het is goed betreffende het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook scheidt, er gaat steeds restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Door vuil heel mogelijk eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de de afvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen in de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel vermeld artikelen weer te aanwenden waar het kan.

Wat kost een container een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor containers zijn afhangend van het stroom van afval, de grootte omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Je vindt elke kosten op de de.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen los in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

10 Kuub Container Afmeting:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink 10 Kuub Container Afmeting

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen wat grootte het perfect bij je past? Pak dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor kom je later nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

10 Kuub Container Afmeting

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit je afval tevens goed voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en 10 Kuub Container Afmeting

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur je container bij de verlangde plek staan. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je je afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door het ruimte en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kan dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak wij de container komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er op een veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in de vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het papier exact erin past. Als het documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijd bij om het bak legen en het documenten plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun jij het papieren in de container werpen. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.