10 Kuub Container Grofvuil 🔴 13 VERBAZENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit stroom van afval dus klein toevallig te houden en je gaat zien dat deze economisch voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 10 Kuub Container Grofvuil

Kies bij het grootste gamma rolcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je restvuil. In het restafvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare vuil welke je geen verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten we de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen dat in firma’s ontstaan. Deze stromen mogen vaak gescheiden verzameld zijn. Het is goed aangaande het leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval tevens verdeelt, er gaat telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom heel beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat deze economisch gunstig is. Door afval heel veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel minimaal eventueel restvuil over. In de het container gooi je reeds de onrecyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel beschreven artikelen nogmaals te benutten als dat kan.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van het stroom van afval, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd dient zijn. Jij vindt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van groene energie. Algemeen afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

10 Kuub Container Grofvuil:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink 10 Kuub Container Grofvuil

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten wat omvang het goed bij je aansluit? Haal dan snel contact op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of standaard een formaat ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je naderhand nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

10 Kuub Container Grofvuil

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en 10 Kuub Container Grofvuil

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je container op het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door het ruimte en gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasverval op onze dienst. Jij hebt de selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest je hoe vaak ons de bak komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas te maken uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact erin . Als de papieren eenmaal in het bak zijn, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijd langs voor de bak te legen en de documenten plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kun je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport is, loop je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.