10 Kuub Container ☑️ 12 LUCRATIEVE TIPS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval zo klein toevallig te behouden en je zult zien dat deze geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 10 Kuub Container

Kies uit uit het grootste ruimste aanbod rolcontainers en bestel het ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de het restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare vuil die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten passen niet thuis binnen de rest container. Tevens voor PMD sorteren hebben wij het correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat in bedrijven voortkomen. Deze stromen zouden dikwijls apart ingezameld worden. Het is beter voor het milieu natuur en de geldtas.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens scheidt, er gaat altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval dus klein eventueel te bewaren en je zult opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de container gooi je je al het het niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen in het container.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten nogmaals te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de grootte van grootte van container en hoevaak de container container geledigd dient geraken. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit in de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

10 Kuub Container:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink 10 Kuub Container

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten wat maat het beste bij je aansluit? Neem dan snel contact op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere andere bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo raak je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

10 Kuub Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en 10 Kuub Container

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te beter dat is voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het door de volume en ook gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele contracten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit een container met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies je op welke manier vaak wij de container komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het veel kracht om glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het document exact doorheen . Als de papieren al in het container zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijd bij voor de bak te legen en de papier plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan je de documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.