10 M3 Container Bouw En Sloopafval ᐅ 8 VERRASSENDE HACKS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 10 M3 Container Bouw En Sloopafval

Selecteer van het grootste aanbod afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de het container gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil welke je geen meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen in de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen welke bij firma’s vrijkomen. Die afvalstromen zouden meestal gescheiden ingezameld worden. Dit is goed voor de leefomgeving en het geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog het afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je gaat zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk restvuil over. In de afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare vuil welke je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet binnen de afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel vermeld goederen nogmaals te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de de container geleegd moet zijn. Jij ontdekt ieder prijzen op de de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen uit tijdens de verbranden die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

10 M3 Container Bouw En Sloopafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder 10 M3 Container Bouw En Sloopafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen die maat het perfect bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of regulier een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Zo kom je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

10 M3 Container Bouw En Sloopafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw afval tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en 10 M3 Container Bouw En Sloopafval

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je container bij de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak het container geledigd moet te worden. Zo ken je daarom vast dat je je vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat is voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het door het ruimte en massa veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten omdat jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van een bak met 240 liters en van negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij op welke manier vaak ons de bak komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer het documenten eenmaal in de bak zijn, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal tijdstip langs om het container te ledigen en het documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kun jij het documenten in de container werpen. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.