10 M3 Container ➡️ 15 ONVOORSTELBARE TIPS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus minimaal toevallig te houden en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Via vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 10 M3 Container

Kies bij het ruimste gamma afvalcontainers en bestel de meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afval dat je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam betreffende alle afvalstromingen welke binnen bedrijven ontstaan. Die afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld zijn. Dat is beter betreffende het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er steeds restafval voortdurend voorkomen. Probeer deze stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen afval die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in de het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven goederen nogmaals te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van container en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Je ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige substanties los gedurende de verbranden die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

10 M3 Container:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder 10 M3 Container

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten die grootte het goed bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je naderhand niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

10 M3 Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en 10 M3 Container

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je container bij het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker dat je je afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kiest jij op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter een goede basis. Er zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in het vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waar het papier exact doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijdstip langs om de container te ledigen en het documenten plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het bak via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je de papieren in het bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.