100 Kg Restafval Avri ᐅ 9 VREEMDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Met afval zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 100 Kg Restafval Avri

Selecteer bij het grootste grootste gamma containers en bestel de het ideale rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis in de de container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromen welke in bedrijven voortkomen. Die afvalstromen mogen vaak apart opgehaald worden. Dit is goed betreffende het milieu en het geldtas.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Door afval zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus min eventueel restvuil over. In het afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afval welke je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de rest container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel omschreven goederen weer te aanwenden als het kan.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van container en hoevaak de container ontleegd moet worden geraken. Je ontdekt alle kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

100 Kg Restafval Avri:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink 100 Kg Restafval Avri

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten welke maat het goed bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere container aftikt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

100 Kg Restafval Avri

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en 100 Kg Restafval Avri

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de selectie uit een container met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent ons het bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het veel energie voor het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groene en ook bont glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je archief niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het papier precies erin past. Wanneer de papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt niemand zij nog in . Onze chauffeur komt eenmaal tijdstip bij om het bak te legen en de papier ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.