100 Kilo Restafval 2020 ☑️ 13 ONGEBRUIKELIJKE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal toevallig te houden en je zult zien dat het economisch gunstig is. Via vuil dus veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 100 Kilo Restafval 2020

Kies uit het grootste ruimste gamma containers en bestel de beste ideale container voor je je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet thuis binnen het restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen hebben we de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen die binnen bedrijven ontstaan. Die afvalstromen zouden meestal gescheiden ingezameld zijn. Dat is goed betreffende de leefomgeving en het geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er steeds restvuil aanwezig voorkomen. Poog dit afvalstroompje zo klein toevallig te houden en je gaat opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via afval dus veel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min mogelijk restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet in de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven artikelen weer te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom, de grootte van afmeting van de rolcontainer alsook hoe vaak de container container ontleegd moet zijn. Jij vindt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

100 Kilo Restafval 2020:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink 100 Kilo Restafval 2020

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te ramen welke omvang het goed bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer legen of regulier een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo ben je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

100 Kilo Restafval 2020

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval ook beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en 100 Kilo Restafval 2020

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je container bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent het container geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel als we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te beter dat zal zijn voor het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt er bij je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Je heeft de selectie uit een container van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons de bak komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas om te maken van verse materialen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Bij de verwerken maken we verschil tussen blank, bruine, groen en bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op een veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet in de het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document precies erin past. Wanneer de papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgt niemand zij meer in . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij om de bak ledigen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kun je de papieren in het bak werpen. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.