1700 Liter Container ᐅ 5 ONVOORSTELBARE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom heel minimaal eventueel te houden en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Via vuil heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 1700 Liter Container

Kies van het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel de beste rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen het container gooi je al het niet-recyclebare vuil dat je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet in de de afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden hebben we de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen vrijkomen. Deze stromen kunnen meestal apart opgehaald worden. Dat is verbeterd voor de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je gaat opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig toevallig restvuil over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval welke je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen binnen het container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel beschreven producten weer te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van container en hoevaak hoevaak de container ontleegd dient geraken. U ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

1700 Liter Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder 1700 Liter Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Zo kom je later nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

1700 Liter Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en 1700 Liter Container

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw container op het gewenste plek geplaatst. U beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los karton of verschillend document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door het ruimte en gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit een bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maand en dit worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons het container komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij de verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen . Als de documenten al in het bak zijn, krijgen niemand ze nog in . Onze bestuurder komt eens de tijd bij voor het container te legen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kun je het documenten in het bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.