2-Wiel Afvalcontainer ➡️ 11 SNELLE FEITEN

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje zo klein eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 2-Wiel Afvalcontainer

Kies van de grootste assortiment afvalcontainers en bestel de de beste beste rolcontainer voor je overblijvend afval. In de container gooi je je al het de onrecyclebare vuil die je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis in de het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen welke bij bedrijven ontstaan. Dit stromingen zouden meestal gescheiden ingezameld geraken. Dat is verbeterd voor het milieu leefomgeving en de portemonnee.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er gaat steeds restafval voortdurend zijn. Poog het afvalstroom zo klein eventueel te behouden en je zult merken dat dit financieel voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis binnen de rest container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld producten opnieuw te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van container en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer ontleegd moet worden zijn. Jij vindt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

2-Wiel Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder 2-Wiel Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen welke grootte het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer legen of regulier een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere alternatieve container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je later nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

2-Wiel Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens beter voor het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en 2-Wiel Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het door het volume en massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor je de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons het bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groen en ook bont glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies erin . Als de documenten al in het container zitten, krijgt ze nog in handen. Onze bestuurder komt eens tijd langs om het bak ledigen en de documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kan je het papieren in de container gooien. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.