20 Fot Glascontainer – 2 Sidor ✔️ 14 ONGEBRUIKELIJKE HACKS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat het economisch voordelig is. Met vuil zo zoveel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 20 Fot Glascontainer – 2 Sidor

Kies uit de ruimste assortiment rolcontainers en bestel de ideale container voor je je overblijvend afval. Binnen het container werp je al het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis in de de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben wij de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen die bij bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen kunnen vaak gescheiden ingezameld worden. Dat is beter voor de leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Met vuil zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen in de rest container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven goederen weer te gebruiken als het mag.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet worden zijn. U ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

20 Fot Glascontainer – 2 Sidor:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder 20 Fot Glascontainer – 2 Sidor

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen wat omvang het goed bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of regulier een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je naderhand niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

20 Fot Glascontainer – 2 Sidor

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden van uw afval tevens beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en 20 Fot Glascontainer – 2 Sidor

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren je container bij de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat is voor de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden pakt het door het ruimte en massa veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kunt dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit één bak met 240 liters en met 900 liters. Er is is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest je hoe frequent ons het container komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in de het vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen past. Als het papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijd langs voor het bak ledigen en de documenten plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het container via het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kan je het documenten in het container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.