240 Liter Rolcontainer 🔴 8 SIMPELE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je zal merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afval heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 240 Liter Rolcontainer

Kies uit het grootste assortiment rolcontainers en koop de beste ideale rolcontainer voor je restvuil. In de het container gooi je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden hebben ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromingen die in ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen zouden meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu en de portemonnee.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met afval heel veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen afval die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen binnen de rest container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling omschreven goederen opnieuw te benutten indien het mag.

Wat kost een container een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor containers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet worden worden. Jij ontdekt ieder prijzen op de de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van groene kracht. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij in de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

240 Liter Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder 240 Liter Rolcontainer

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen wat grootte het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of regulier een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je later nooit voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

240 Liter Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoren kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en 240 Liter Rolcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je container bij de verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het door de ruimte en ook massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat je het nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop de beste containers voor het je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit een container met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de afval kies jij op welke manier frequent ons de bak zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij één veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder komt eens in zoveel tijdstip bij om het bak ledigen en het papier plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan je de documenten in de bak gooien. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer is, loop je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.