30 Container ᐅ 10 SCHOKKENDE FEITEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo klein eventueel te behouden en je zult merken dat het economisch voordelig is. Met afval dus zoveel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 30 Container

Kies uit bij het meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen het container gooi je al het niet niet te recyclen afval die je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis in de het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen welke binnen bedrijven vrijkomen. Die stromingen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Het is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroompje dus klein mogelijk te houden en je zult merken dat het financieel voordeelgevend is. Via afval dus zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afval welke je niet meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis in de de rest container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel beschreven artikelen nogmaals te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven voor de containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van de container en hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet zijn. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

30 Container:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink 30 Container

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven zakelijk afval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten welke omvang het beste bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo ben je achteraf niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

30 Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval tevens beter voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en 30 Container

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je container bij het verlangde locatie staan. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent de container geleegd dient te worden. Zo ken je daarom zeker waar je je vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht dan glazen om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één bak van 240 liter en ook met 900 liter. Er al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas te maken uit verse materialen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oud glas in nieuw glas. Bij het bewerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het papier exact doorheen . Wanneer het papieren al binnen de container zitten, krijgen ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eens tijdstip langs om het bak te legen en het papier plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kun je de papieren in het bak werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.