30m3 Container ✔️ 5 VERRASSENDE TIPS

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom dus minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 30m3 Container

Kies uit uit het grootste assortiment afvalcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de het container werp je al het niet niet-recyclebare afval welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis binnen het container. Ook betreffende PMD scheiden bezitten ons de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen dat bij firma’s ontstaan. Deze stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dit is verbeterd betreffende het milieu natuur en de portemonnee.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal telkens restafval voortdurend zijn. Probeer dit stroom van afval zo beperkt eventueel te houden en je gaat zien dat het economisch gunstig is. Met vuil zo veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel min toevallig restafval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare vuil die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis in de rest afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het bedoeling omschreven artikelen weer te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container container voor?

De kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd container geleegd dient geraken. Je vindt elke tarieven op de de.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

30m3 Container:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder 30m3 Container

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten welke maat het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend legen of regulier een grootte ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Zo ben je later nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

30m3 Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van je vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en 30m3 Container

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste plek staan. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak de container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook massa veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met flexibele contracten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze van één container van 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er al een container voor glas vanaf €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier exact erin past. Wanneer het documenten al in de bak zijn, krijgen ze meer bij . Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijd bij om de bak te legen en de documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het container door de truck zelf wordt opgetild en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun je het documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.