3m Afvalcontainers Heerhugowaard 🔴 6 VREEMDE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje dus beperkt eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat deze economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel mogelijk eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 3m Afvalcontainers Heerhugowaard

Kies van de ruimste assortiment containers en bestel de het meest geschikte rolcontainer voor je restvuil. Binnen de container werp je al de niet-recyclebare afval welke je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis binnen de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten ons het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromingen dat bij ondernemingen ontstaan. Die stromingen kunnen meestal gescheiden opgehaald zijn. Dat is goed betreffende het milieu natuur en het portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je vuil eveneens verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Met afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus zo weinig eventueel restafval over. Binnen het afvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare afval die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven goederen nogmaals te gebruiken als het lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De prijzen van afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van afvalcontainer en hoe vaak de de afvalcontainer geleegd moet worden zijn. U ontdekt alle prijzen op de de.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

3m Afvalcontainers Heerhugowaard:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink 3m Afvalcontainers Heerhugowaard

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen wat maat het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra legen of standaard een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

3m Afvalcontainers Heerhugowaard

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en 3m Afvalcontainers Heerhugowaard

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je container op het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is voor het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege het volume en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken van verse materialen.

Komt er op je bedrijf veel glas vrij, zoals in de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de beste containers voor je glasverval bij ons. Je hebt de selectie uit een bak van 240 liters en met negenhonderd liter. Er reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest je hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in het papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact erin . Wanneer de papieren al binnen de container zitten, krijgen niemand ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijdstip bij voor de container ledigen en de papier plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun jij de papieren in de container werpen. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het transport is, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.