40 Kuub Afvalcontainer ☑️ 14 SNELLE HACKS

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht het stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 40 Kuub Afvalcontainer

Kies uit uit het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel het meest geschikte container voor je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen geen in de restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren bezitten wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromingen dat in ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen mogen dikwijls apart ingezameld zijn. Dit is verbeterd voor het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal er altijd restvuil voortdurend zijn. Tracht het afvalstroom zo minimaal mogelijk te houden en je zult merken dat deze geldelijk voordelig is. Met afval zo veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container gooi je reeds de onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel vermeld artikelen weer te benutten indien het mag.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van container en hoevaak hoe vaak de de container container geleegd dient zijn. Je ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige substanties uit in de verbranden die in meer of geringere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

40 Kuub Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder 40 Kuub Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen wat grootte het perfect bij je past? Pak dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een verschillende bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo ben je achteraf geen voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

40 Kuub Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en 40 Kuub Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel indien we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder om scheiden neemt het door het ruimte en gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw onderneming veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor je glasverval op ons. Je hebt de keuze van één container van 240 liter en ook van 900 liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak ons het container komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document precies doorheen past. Wanneer het documenten al binnen de bak zitten, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur komt eens tijdstip langs voor het bak te legen en het documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het container via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kan jij het papieren in het container werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.