400l Rolcontainer 🔴 14 ONGEBRUIKELIJKE HACKS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval zo klein mogelijk te houden en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Via vuil dus mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 400l Rolcontainer

Kies uit bij het ruimste assortiment containers en koop het beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet binnen de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen die bij bedrijven vrijkomen. Deze stromen kunnen vaak apart ingezameld zijn. Dat is beter aangaande het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal telkens restafval blijven zijn. Tracht het afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je zult opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet thuis in het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden worden. U ontdekt alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen in het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen uit gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

400l Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder 400l Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

400l Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook goed voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en 400l Rolcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de container geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder als we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat is voor het milieu en ook je geldbeurs. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de volume en ook gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval op ons. Je hebt de keuze van een bak met 240 liter en met negenhonderd liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies je op welke manier vaak wij de container komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet in de de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het papier exact doorheen past. Als het documenten eenmaal in de bak zitten, krijgt ze meer in . Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip langs om het bak legen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je de papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.