660 Liter Restafval ☑️ 8 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Door afval heel mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 660 Liter Restafval

Kies uit de ruimste aanbod rolcontainers en bestel de meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het afvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas thuishoren geen in het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen welke bij ondernemingen ontstaan. Die stromingen zouden vaak afzonderlijk opgehaald worden. Dit is verbeterd voor het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval tevens sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Probeer deze stroom van afval dus beperkt eventueel te houden en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus min eventueel overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare vuil welke je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel omschreven artikelen nogmaals te gebruiken waar het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte afmeting van rolcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer geleegd moet worden worden. U ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige materialen los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

660 Liter Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink 660 Liter Restafval

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten die omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een verschillende container betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

660 Liter Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en 660 Liter Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel als we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Los karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het door het volume en ook gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glazen te maken van verse grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie van een container van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de afval kies je op welke manier frequent wij de container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het veel kracht om het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer het papieren al binnen de container zitten, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip bij om de bak te legen en het documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun jij het papieren in het container werpen. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.