67 Cc Rolcontainers 🔴 3 VERBIJSTERENDE WEETJES

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je gaat opmerken dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen dus veel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 67 Cc Rolcontainers

Selecteer van het ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare afval dat je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren beschikken ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor ieder afvalstromingen die binnen ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden verzameld geraken. Dit is beter aangaande het milieu en het portemonnee.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom heel beperkt toevallig te bewaren en je zal merken dat het financieel voordeelgevend is. Met afval heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min eventueel restafval over. In de afvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare vuil welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen geen in de rest container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld goederen nogmaals te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de omvang van rolcontainer en hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet geraken. Jij ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige materialen uit in de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

67 Cc Rolcontainers:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder 67 Cc Rolcontainers

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen welke omvang het beste bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend legen of standaard een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je naderhand geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

67 Cc Rolcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en 67 Cc Rolcontainers

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je daarom vast waar je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder als wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat zal zijn voor de milieu en je geldbeurs. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en ook massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen te maken van nieuwe materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je de aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor het glasafval

Bestel de beste containers voor jouw glasverval op ons. Je hebt de selectie van één bak met 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest je op welke manier frequent wij de bak komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er bij een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het papier exact doorheen . Als de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijd bij voor het container te ledigen en de papier plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het bak via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kan jij de documenten in de container werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.