Aan Elden Afvalcontainers Stiel ᐅ 15 SIMPELE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Door vuil zo veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Aan Elden Afvalcontainers Stiel

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je restafval. In het afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden hebben wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen die bij ondernemingen ontstaan. Dit stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Het is verbeterd aangaande de leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval zo klein eventueel te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel min toevallig overblijvend afval over. In het afvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare vuil die je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling omschreven producten nogmaals te benutten als het mag.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container container ontleegd moet worden. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Aan Elden Afvalcontainers Stiel:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Aan Elden Afvalcontainers Stiel

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen die omvang het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer lediging of standaard een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je later geen voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Aan Elden Afvalcontainers Stiel

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw afval ook goed voor het het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Aan Elden Afvalcontainers Stiel

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je container bij de verlangde plek staan. U beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en ook massa veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kan dus flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder energie dan glazen om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit een container van 240 liters en met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest je op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glazen. Bij de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies erin past. Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip bij voor de container ledigen en het documenten plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kun jij de papieren in de container werpen. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.