Aanbieden Van Restafval ☑️ 6 ONVOORSTELBARE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval zo beperkt toevallig te bewaren en je zult zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Aanbieden Van Restafval

Selecteer bij het grootste ruimste assortiment rolcontainers en koop het meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de container gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen in de rest container. Tevens voor PMD sorteren beschikken we de juiste juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen die binnen ondernemingen vrijkomen. Deze stromen zouden vaak gescheiden verzameld zijn. Het is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook verdeelt, er gaat steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje heel beperkt toevallig te houden en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Via afval zo veel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel min toevallig restvuil over. Binnen de afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare vuil welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de streefdoel omschreven producten nogmaals te aanwenden als dat mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen van afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer ontleegd moet zijn. Jij vindt je elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige substanties vrij gedurende de verbranden die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Aanbieden Van Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Aanbieden Van Restafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten wat omvang het beste bij je past? Neem dan even contact op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een verschillende container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier raak je later nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Aanbieden Van Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval tevens beter voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Aanbieden Van Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je je afval altijd weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege het volume en ook gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Koop de beste containers voor het je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie uit een container met 240 liter en van negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij de bewerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies erin past. Als de papieren al binnen de bak zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens de tijd bij om de bak te legen en de papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan jij het documenten in de container werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.