Aanvragen Afvalcontainer Gemmeente Dronten ➡️ 10 OPMERKELIJKE FEITEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje dus klein eventueel te bewaren en je zal opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Aanvragen Afvalcontainer Gemmeente Dronten

Selecteer uit het grootste grootste assortiment containers en bestel de de beste rolcontainer voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare vuil dat je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de het container. Ook voor PMD sorteren beschikken we de geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen welke bij bedrijven voortkomen. Deze stromingen zouden vaak apart opgehaald zijn. Dat is goed betreffende het milieu milieu en het geldtas.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook sorteert, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht het afvalstroom heel beperkt eventueel te behouden en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min eventueel restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je al de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren geen in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel beschreven goederen weer te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroompje, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de container afvalcontainer geleegd dient geraken. U vindt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige substanties los tijdens de verbranding die in meer of mindere mate echter in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Aanvragen Afvalcontainer Gemmeente Dronten:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Aanvragen Afvalcontainer Gemmeente Dronten

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen welke omvang het beste bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere container aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Aanvragen Afvalcontainer Gemmeente Dronten

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Aanvragen Afvalcontainer Gemmeente Dronten

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw container op het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het door het ruimte en massa veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink besparen in je afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit één bak met 240 liters en met negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak ons de container komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas om te maken uit verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken we verschil tussen blank, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het document exact erin . Als de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal tijd langs om de bak legen en het papier plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het container via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kan jij de papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.