Actros Tridem Rolcontainer ➡️ 11 SNELLE TRUCS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroom dus minimaal toevallig te houden en je zal opmerken dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Actros Tridem Rolcontainer

Kies uit het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop het meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. In de de container werp je reeds de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet binnen de rest container. Tevens voor PMD verdelen beschikken wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen welke bij ondernemingen voortkomen. Die stromingen mogen meestal gescheiden opgehaald geraken. Dat is goed betreffende het milieu en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel minimaal eventueel te behouden en je zult opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restafval over. In de het container gooi je al het de onrecyclebare afval welke je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de streefdoel omschreven artikelen nogmaals te benutten waar het kan.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de omvang van de container en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geleegd dient geraken. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij gedurende de verbranding die in meer of geringere mate toch in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Actros Tridem Rolcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Actros Tridem Rolcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten welke grootte het perfect bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Actros Tridem Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit je afval ook goed voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Actros Tridem Rolcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de volume en ook gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop de beste containers voor het je glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de afval kiest je op welke manier vaak wij het container komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er op één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact op.

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies erin . Als het documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal tijdstip langs voor het container te legen en het documenten plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kan jij het documenten in het container gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.