Afhalen Rolcontainer Restafval Dordrecht 🔴 8 VERRASSENDE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval heel klein eventueel te houden en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afhalen Rolcontainer Restafval Dordrecht

Kies van het grootste gamma afvalcontainers en bestel de ideale container voor je restvuil. In de het container werp je al het onrecyclebare afval die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet binnen de restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen bezitten ons de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die bij ondernemingen voortkomen. Die stromingen zouden vaak afzonderlijk ingezameld worden. Dat is beter voor het milieu natuur en het geldtas.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil ook verdeelt, er zal er steeds restafval voortdurend voorkomen. Tracht deze afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. In de de container gooi je al de onrecyclebare vuil welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in het container.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel streefdoel vermeld artikelen weer te benutten als dat het lukt.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van rolcontainers afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de grootte van afmeting van rolcontainer en hoe vaak de de afvalcontainer geleegd moet worden worden. Je vindt ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je snel en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen los gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afhalen Rolcontainer Restafval Dordrecht:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afhalen Rolcontainer Restafval Dordrecht

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen welke grootte het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een extra lediging of standaard een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je later geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afhalen Rolcontainer Restafval Dordrecht

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afhalen Rolcontainer Restafval Dordrecht

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container op de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom vast dat je jouw afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de ruimte en massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit één bak van 240 liters en ook van 900 liters. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij het bak komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is echter een prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de het vorm van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens tijdstip langs voor de bak legen en de papier ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op transport is, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.