Afmeting Rolcontainer Postnl ☑️ 7 LUCRATIEVE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het economisch voordelig is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afmeting Rolcontainer Postnl

Kies uit van de grootste aanbod afvalcontainers en bestel het beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de het afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen in de container. Tevens voor PMD verdelen beschikken we het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen dat bij firma’s vrijkomen. Dit stromingen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende de milieu en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Door afval dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest container werp je reeds het niet niet-recyclebare afval die je niet extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet in de rest container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld artikelen opnieuw te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte van omvang van container alsook hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient worden. Je vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van groene kracht. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afmeting Rolcontainer Postnl:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afmeting Rolcontainer Postnl

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen wat maat het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of regulier een maatje grotere? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere bak betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Zo ben je achteraf geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afmeting Rolcontainer Postnl

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een erg divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis ook goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afmeting Rolcontainer Postnl

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat uit flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door het volume en massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de selectie uit één container met 240 liters en van negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent wij het container zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je archief niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document exact erin past. Wanneer het documenten al in de bak zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in tijdstip bij voor de container te legen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun je het documenten in het container gooien. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het transport is, loop je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.