Afmeting Rolcontainer Supermarkt ➡️ 3 VREEMDE TRUCS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval zo klein eventueel te behouden en je zult zien dat dit economisch voordelig is. Door afval heel mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afmeting Rolcontainer Supermarkt

Kies uit uit het ruimste aanbod containers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. In de rest afvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare afval die je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen binnen het container. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten ons de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die in firma’s ontstaan. Dit stromen kunnen dikwijls gescheiden verzameld zijn. Dat is verbeterd voor de natuur en het portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil eveneens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer dit afvalstroom zo minimaal eventueel te behouden en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Door afval dus mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. In het afvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de bedoeling beschreven artikelen weer te benutten indien dat het kan.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De prijzen voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer ontleegd moet geraken. Je ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij in de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afmeting Rolcontainer Supermarkt:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afmeting Rolcontainer Supermarkt

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten wat maat het perfect bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze experts. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een extra legen of regulier een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je naderhand geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afmeting Rolcontainer Supermarkt

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden van je afval tevens beter voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afmeting Rolcontainer Supermarkt

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur je container bij het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je afval altijd weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder als we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het ruimte en ook massa veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je het aantal containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Je heeft de keuze van een container met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is is al een glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. wij biedt het voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij de bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier precies erin . Als de papieren al in het bak zitten, krijgt ze nog in . Onze chauffeur komt eens de zoveel tijdstip bij om het container te ledigen en de papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het container door de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun je de papieren in het container werpen. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.