Afmetingen Afvalcontainer 40m3 ☑️ 8 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval zo minimaal eventueel te houden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afmetingen Afvalcontainer 40m3

Selecteer uit het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel het meest geschikte container voor je je restafval. In de container gooi je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren bezitten wij de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Die stromingen zouden vaak apart ingezameld worden. Het is goed voor het natuur en het portemonnee.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoe goed je je afval tevens sorteert, er gaat steeds restvuil aanwezig zijn. Probeer deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te behouden en je zult opmerken dat deze financieel gunstig is. Via vuil zo veel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de container gooi je je al het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de de restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de bedoeling beschreven producten weer te benutten als dat het mag.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De kosten van containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container afvalcontainer geledigd moet worden geraken. Jij ontdekt elke prijzen op de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van groene energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afmetingen Afvalcontainer 40m3:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afmetingen Afvalcontainer 40m3

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te bepalen welke grootte het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor kom je naderhand geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afmetingen Afvalcontainer 40m3

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afmetingen Afvalcontainer 40m3

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom vast waar je jouw afval altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat zal zijn voor het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door de volume en ook gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink besparen in je afvalkosten. Het is bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval op ons. Jij heeft de selectie van een container van 240 liters en van negenhonderd liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak wij het bak komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij het bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet in de de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waar het document precies doorheen . Wanneer het papieren eenmaal in het container zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijd langs voor de container legen en de papier ter plekke vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kun jij het documenten in het bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.