Afmetingen Ondergrondse Afvalcontainer ᐅ 14 VERBORGEN TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroom zo klein eventueel te behouden en je zal zien dat deze geldelijk voordelig is. Met vuil heel mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afmetingen Ondergrondse Afvalcontainer

Selecteer uit de grootste assortiment rolcontainers en bestel de de beste ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. Binnen het container gooi je al het het niet-recyclebare afval dat je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen geen in het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden beschikken ons het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen dat bij bedrijven voortkomen. Dit stromingen kunnen vaak apart verzameld zijn. Dat is beter betreffende het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Probeer dit afvalstroom dus klein mogelijk te houden en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door vuil zo zoveel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de de afvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare vuil die je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas passen geen binnen de rest container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel vermeld artikelen weer te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container een container container voor?

De prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet worden. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afmetingen Ondergrondse Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afmetingen Ondergrondse Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten welke grootte het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Zo kom je naderhand geen voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afmetingen Ondergrondse Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook goed voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afmetingen Ondergrondse Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los doosjes of ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en gewicht veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het veel minder kracht dan glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je de aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de selectie van één container van 240 liters en van negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies jij hoe frequent wij het container zullen komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost veel kracht om het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens het verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de het gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het document precies doorheen past. Als de documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen niemand ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens de tijd bij om het bak te legen en de papier plaats vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.