Afmetingen Rolcontainer 2500 L 🔥 6 BEWEZEN WEETJES

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het financieel voordelig is. Met vuil heel mogelijk eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afmetingen Rolcontainer 2500 L

Kies van het ruimste gamma containers en koop de beste rolcontainer voor je restvuil. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis in de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten wij de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen die bij firma’s ontstaan. Deze stromingen mogen dikwijls apart ingezameld geraken. Het is goed betreffende het milieu milieu en de geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroompje dus beperkt toevallig te behouden en je gaat zien dat het economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in de de rest container.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de doel omschreven goederen nogmaals te aanwenden indien dat kan.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de stroom van afval, de omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer geledigd dient worden. Je vindt je ieder kosten op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij in de verbranden die in minstens of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afmetingen Rolcontainer 2500 L:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afmetingen Rolcontainer 2500 L

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen wat maat het beste bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afmetingen Rolcontainer 2500 L

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren mag je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook goed voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afmetingen Rolcontainer 2500 L

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je afval altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder als wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner energie dan glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glas los, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van één container van tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies jij op welke manier frequent wij de container zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter een prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier exact doorheen past. Als de documenten al in de container zijn, krijgt niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor de bak te legen en het documenten ter plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kan jij de documenten in het container werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.