Afmetingen Rolcontainer ☑️ 9 VERBAZENDE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval zo minimaal mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Via vuil heel veel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afmetingen Rolcontainer

Kies uit uit het grootste grootste assortiment containers en bestel de ideale rolcontainer voor je je restvuil. Binnen de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in de rest container. Ook omtrent PMD sorteren hebben wij de correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen welke bij bedrijven ontstaan. Die afvalstromen mogen meestal gescheiden ingezameld geraken. Dat is goed betreffende de natuur en de portemonnee.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er steeds restvuil voortdurend voorkomen. Tracht deze afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je zal opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil heel zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig toevallig restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven producten weer te benutten indien het lukt.

Wat kost een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Restafval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige substanties los tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afmetingen Rolcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afmetingen Rolcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen wat grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met een van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afmetingen Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afmetingen Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder indien we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het door de volume en massa veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar op jouw bedrijf veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij hebt de selectie van één bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies je op welke manier vaak ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij één veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal in het bak zitten, krijgt niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip langs voor het container legen en de papier plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij de documenten in het container gooien. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.