Afsluitbare Afvalcontainer Huren ➡️ 4 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel klein toevallig te bewaren en je gaat merken dat deze economisch gunstig is. Met afvalstoffen dus zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afsluitbare Afvalcontainer Huren

Kies van het grootste gamma rolcontainers en bestel de het meest geschikte container voor je overblijvend afval. Binnen de container werp je reeds het niet niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen in de het afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden bezitten wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen die binnen bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen mogen meestal afzonderlijk verzameld zijn. Dit is beter voor het natuur en de geldtas.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil tevens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer dit afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus zo weinig mogelijk restafval over. In de restafvalcontainer werp je al de onrecyclebare vuil die je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet binnen het afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling beschreven producten opnieuw te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten van rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom, de grootte van grootte van de rolcontainer alsook hoevaak de container container ontleegd dient zijn. Je ontdekt elke tarieven op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij in de verbranding die in meer of mindere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afsluitbare Afvalcontainer Huren:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afsluitbare Afvalcontainer Huren

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te schatten welke maat het goed bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere alternatieve bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor raak je later geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afsluitbare Afvalcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden van uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afsluitbare Afvalcontainer Huren

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los karton of ander document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te goed dat is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je hoe vaak ons het container zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we verschil onder wit, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet in de de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document exact doorheen past. Wanneer de documenten al binnen het container zijn, krijgen niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eens tijdstip bij voor de container te ledigen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kun jij het papieren in het container gooien. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.