Afval Bak ✔️ 14 OPMERKELIJKE TIPS

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom zo minimaal eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met vuil heel mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Bak

Kies van het meest uitgebreide gamma containers en bestel de beste beste container voor je je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je al het het onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet binnen het container. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten ons het correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen die binnen firma’s ontstaan. Deze stromen kunnen vaak gescheiden opgehaald geraken. Het is beter betreffende het milieu natuur en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afval tevens scheidt, er gaat steeds restvuil blijven zijn. Probeer deze afvalstroom heel beperkt eventueel te behouden en je gaat merken dat deze economisch voordelig is. Via afval zo zoveel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen het container gooi je al het het niet-recyclebare vuil die je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren geen in de container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling omschreven goederen nogmaals te benutten als het mag.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de omvang van container en hoevaak de rolcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt je alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los tijdens de verbranding die in meer of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afval Bak:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Bak

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen die grootte het perfect bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect helder is. Zo ben je naderhand geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afval Bak

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw afval ook goed voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afval Bak

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te worden. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds weg kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat is voor het milieu en jouw portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasverval bij ons. Je hebt de selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies jij hoe frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het veel energie om het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier precies erin . Als de documenten eenmaal in de bak zijn, krijgen zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eens de zoveel tijd bij om de bak ledigen en de documenten ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kan je het papieren in het bak gooien. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.