Afval Bussum 🔥 6 VERBAZENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Via vuil heel mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Bussum

Kies uit van de grootste gamma rolcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas horen niet thuis in de de rest container. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben ons het juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen die binnen ondernemingen voortkomen. Deze afvalstromen zouden meestal afzonderlijk verzameld geraken. Het is goed voor de natuur en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er gaat telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval dus klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min toevallig restafval over. In de het container werp je al de niet-recyclebare afval dat je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen binnen de rest container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven artikelen weer te benutten als dat het kan.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn hangt af van de het afvalstroom, de omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer ontleegd dient worden. Je vindt je alle prijzen op de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los in de verbranden die in minstens of kleinere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afval Bussum:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Bussum

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen wat omvang het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een verschillende bak neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier raak je later nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afval Bussum

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afval Bussum

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container op de verlangde plek staan. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het door het ruimte en massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak wij de container zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document precies erin past. Als de papieren eenmaal in het container zijn, krijgen zij meer in . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijd bij voor het container te ledigen en de documenten ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kun je het documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.