Afval Container Kopen ➡️ 10 OPVALLENDE TIPS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Container Kopen

Kies uit uit het meest uitgebreide aanbod containers en bestel het beste container geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de container gooi je je al het niet-recyclebare vuil welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren hebben we het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromingen dat binnen bedrijven vrijkomen. Dit stromingen mogen meestal apart ingezameld zijn. Dat is goed aangaande de leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom dus klein eventueel te houden en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk restafval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afval die je niet verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis in de de rest container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel vermeld producten nogmaals te benutten als dat het kan.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte omvang van container alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient zijn. Je vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een publieke locatie staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afval Container Kopen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Container Kopen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Pak dan gauw contact op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een extra legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je naderhand geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afval Container Kopen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten staan, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afval Container Kopen

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je daarom vast dat je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel als we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het door de volume en gewicht veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop de beste bakken voor je glasverval op ons. Jij hebt de keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maand en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier frequent ons de container zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het veel energie om het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glas. Bij de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er op een veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het document precies erin . Als het documenten al in de container zijn, krijgt niemand zij nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijdstip langs voor het bak te legen en het documenten ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun je de papieren in het bak werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.