Afval Container Papier Waar ☑️ 9 VERBORGEN FEITJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je zal zien dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen heel veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Container Papier Waar

Kies uit uit de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de het meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis binnen het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Dit stromingen zouden meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dit is beter voor het milieu milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog dit afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je zult zien dat dit geldelijk gunstig is. Via afval zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restvuil over. In de de afvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare afval dat je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen in het container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel beschreven producten nogmaals te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven van containers afhankelijk hangt af van de het afvalstroompje, de grootte grootte van de rolcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet worden. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het natuur belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afval Container Papier Waar:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Container Papier Waar

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten wat omvang het goed bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of regulier een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Container Papier Waar

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval tevens goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afval Container Papier Waar

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe frequent de container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het door het ruimte en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een container van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is is al één glascontainer startend bij €13 per maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kiest jij hoe vaak wij de bak komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op één veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of contact op.

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de het vorm van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier exact erin past. Wanneer het papieren al in de bak zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijd langs om de container legen en het papier plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kan je de documenten in de bak gooien. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op het vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.