Afval Frituurolie ᐅ 3 SNELLE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom heel beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Frituurolie

Kies van de grootste gamma containers en bestel de beste meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. In de het container gooi je je al het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis in de afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben wij de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen dat in ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld worden. Het is verbeterd betreffende het natuur en de geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat altijd restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je zult zien dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen het container gooi je je al het het niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen binnen de rest container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel omschreven producten weer te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd dient worden. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties los in de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afval Frituurolie:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afval Frituurolie

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen welke grootte het beste bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een meer lediging of regulier een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Zo kom je naderhand nooit voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afval Frituurolie

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers assortiment van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afval Frituurolie

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij je onderneming veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit een container van 240 liters en met 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent wij het bak komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij het verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het document exact doorheen . Als de papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgt niemand ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijdstip langs om de bak legen en het documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport is, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.