Afval Groep Twente ✔️ 12 OPZIENBARENDE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je zal zien dat het financieel voordelig is. Door afval zo veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Groep Twente

Selecteer van het grootste meest uitgebreide assortiment containers en koop de meest geschikte container voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in de het container. Ook voor PMD scheiden bezitten we het correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen die binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Het is beter voor het milieu natuur en de geldtas.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval eveneens sorteert, er gaat telkens restafval blijven zijn. Poog deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Met vuil zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel minimaal eventueel restafval over. Binnen het container werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven artikelen opnieuw te benutten indien dat kan.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor containers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de omvang van container en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient zijn. Je vindt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen los in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het milieu komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afval Groep Twente:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afval Groep Twente

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te ramen wat grootte het beste bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer legen of regulier een grootte ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je naderhand geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Groep Twente

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook goed voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afval Groep Twente

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je container bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder indien we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glasafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit één bak van 240 liters en ook met 900 liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest je op welke manier frequent ons de bak komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier precies erin past. Wanneer het papieren al in de bak zijn, krijgen ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens in tijd langs voor het bak te ledigen en de documenten ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kan je de documenten in het container gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.