Afval Kliko S Evenementen ✔️ 3 VERRASSENDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom heel klein eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Kliko S Evenementen

Kies uit bij de ruimste assortiment containers en koop de meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. In de het afvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen in de afvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten wij het geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat in firma’s voortkomen. Deze stromen zouden dikwijls apart opgehaald geraken. Dit is verbeterd aangaande het leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo klein eventueel te bewaren en je zult zien dat het geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare afval dat je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet binnen de container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling omschreven goederen opnieuw te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor afvalcontainers zijn hangt af van de de stroom van afval, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet geraken. U vindt je alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit in de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afval Kliko S Evenementen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afval Kliko S Evenementen

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen welke maat het perfect bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je later geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Kliko S Evenementen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afval Kliko S Evenementen

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder als we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te beter dat is voor de milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder energie dan glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop de beste containers voor jouw glasverval bij ons. Je heeft de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kiest jij hoe frequent ons de bak komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie om glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies doorheen past. Als het papieren al binnen het bak zitten, krijgt zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens tijd langs om het container ledigen en het papier plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kun je de documenten in de container werpen. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.