Afval Op Laten Halen ☑️ 7 LUCRATIEVE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval dus minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit financieel gunstig is. Door vuil zo zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Op Laten Halen

Kies uit de meest uitgebreide aanbod containers en koop het beste container voor je je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis in de container. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken ons het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromen dat binnen firma’s ontstaan. Dit stromen zouden dikwijls apart opgehaald worden. Dit is goed aangaande de leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afval ook scheidt, er gaat telkens overblijvend afval blijven zijn. Tracht dit afvalstroom heel beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat het financieel gunstig is. Met afval heel zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus min mogelijk restvuil over. Binnen het container werp je al het het niet onrecyclebare vuil die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de het afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling vermeld producten nogmaals te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van containers afhankelijk hangt af van de het afvalstroom, de grootte omvang van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de rolcontainer ontleegd dient worden. Jij ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties los in de verbranden die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afval Op Laten Halen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Op Laten Halen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen welke grootte het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze experts. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je achteraf geen voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afval Op Laten Halen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van je afval ook beter voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afval Op Laten Halen

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los karton of verschillend document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat is voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de selectie van één container met 240 liter en ook met 900 liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kies jij op welke manier vaak ons de container komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij het verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er op één heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het document precies doorheen . Wanneer de papieren al in de container zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip bij om het container te ledigen en het documenten plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kun je het documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.