Afval Ophalen Bedrijven 🔴 9 VERBAZENDE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom heel klein eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afval dus zoveel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Ophalen Bedrijven

Kies bij het grootste aanbod afvalcontainers en bestel het beste container voor je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen geen in de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen dat bij bedrijven voortkomen. Die afvalstromen mogen meestal gescheiden opgehaald geraken. Dat is goed betreffende de natuur en de portemonnee.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er zal steeds restafval blijven zijn. Probeer het afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je gaat zien dat dit geldelijk gunstig is. Met vuil heel zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel min toevallig restafval over. Binnen het afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare vuil welke je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de de afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven goederen opnieuw te benutten indien dat lukt.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak de rolcontainer ontleegd moet worden zijn. Jij vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina de.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afval Ophalen Bedrijven:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Ophalen Bedrijven

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten die omvang het beste bij je past? Pak dan snel aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een andere verschillende container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je achteraf geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Ophalen Bedrijven

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afval Ophalen Bedrijven

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door het volume en massa veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele contracten waardoor je de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van één container van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij het bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies erin past. Wanneer het papieren al in het bak zitten, krijgt niemand ze meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij om het bak ledigen en de documenten plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan je de papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.