Afval Ophalen Rotterdam ᐅ 11 SCHOKKENDE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Via afval zo mogelijk toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Ophalen Rotterdam

Kies van de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel het beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je reeds het niet-recyclebare vuil welke je geen meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet in het container. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben ons de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die binnen ondernemingen voortkomen. Deze stromen kunnen vaak gescheiden ingezameld worden. Dat is beter voor het leefomgeving en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend zijn. Poog het stroom van afval zo klein eventueel te behouden en je zult opmerken dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. Binnen het afvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld goederen nogmaals te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een een container container voor?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de container rolcontainer geledigd dient zijn. U vindt je ieder kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij tijdens de verbranden die in meer of mindere mate echter in het milieu komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afval Ophalen Rotterdam:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afval Ophalen Rotterdam

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen welke grootte het beste bij je past? Pak dan snel aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere bak betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Ophalen Rotterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afval Ophalen Rotterdam

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container op de verlangde plek staan. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het is voor het milieu en je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door het ruimte en ook massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de selectie van een bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij hoe vaak wij het container komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima basis. Er zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Bij de verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in de de papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen . Als het papieren al binnen de container zitten, krijgen niemand ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd langs om de bak te ledigen en de documenten ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de bak via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kan je het papieren in de container gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.