Afval Prik 🔥 12 BEWEZEN FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Prik

Kies uit uit het ruimste aanbod containers en koop het ideale rolcontainer voor je restvuil. In de het restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben wij de juiste juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat in bedrijven voortkomen. Deze stromingen zouden vaak gescheiden ingezameld zijn. Dat is goed aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens sorteert, er gaat altijd restafval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je zal zien dat het economisch voordelig is. Door vuil heel veel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel beschreven goederen nogmaals te aanwenden waar dat mag.

Wat kost een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de het afvalstroom, de omvang van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer ontleegd dient geraken. U ontdekt elke tarieven op de de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame kracht. Restafval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij in de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afval Prik:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Prik

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen wat maat het beste bij je past? Neem dan even contact op met een van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afval Prik

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afval Prik

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op het gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege het ruimte en ook massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan een glascontainer essentieel. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit één container van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies je op welke manier frequent wij de container komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgt ze meer in . Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijdstip bij voor de bak te ledigen en het documenten ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij het documenten in het container werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.