Afval Recycling ᐅ 9 VERRASSENDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Door afvalstoffen heel veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Recycling

Kies uit van de ruimste assortiment afvalcontainers en koop de beste beste container voor je je overblijvend afval. In de de container gooi je je al het de niet te recyclen afval die je geen meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas horen niet in de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromen dat in bedrijven vrijkomen. Die stromingen zouden meestal gescheiden verzameld geraken. Dit is beter betreffende de natuur en het portemonnee.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je vuil tevens verdeelt, er zal er altijd restafval voortdurend voorkomen. Tracht het stroom van afval dus minimaal toevallig te bewaren en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Door afval zo mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afval die je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in het container.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de bedoeling beschreven goederen nogmaals te gebruiken als het mag.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De prijzen van afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet worden. U ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los gedurende de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afval Recycling:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afval Recycling

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen wat grootte het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Zo ben je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afval Recycling

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afval Recycling

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde locatie staan. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door het ruimte en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze van een bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je op welke manier vaak wij het container komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij het verwerken doen we verschil onder blank, bruine, groen en ook bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je je archief veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de de vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal in het container zijn, krijgen zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij voor het container ledigen en de documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan jij het documenten in het container gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.