Afval Rolcontainer Te Koop ᐅ 4 VERBIJSTERENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval heel klein eventueel te houden en je gaat zien dat het economisch voordelig is. Door vuil heel veel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Rolcontainer Te Koop

Kies uit uit het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de meest geschikte container geschikt voor je restafval. In de het afvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet in het container. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken we het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende alle afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Deze stromen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is beter voor het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook sorteert, er zal er steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat deze financieel gunstig is. Via afval zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal toevallig restafval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen vuil die je geen meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de de afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel vermeld goederen weer te benutten indien dat mag.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de omvang van de container alsook hoevaak de container rolcontainer ontleegd dient geraken. Je ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit in de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afval Rolcontainer Te Koop:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Rolcontainer Te Koop

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen welke grootte het goed bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere container aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je achteraf niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Rolcontainer Te Koop

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afval Rolcontainer Te Koop

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste plek staan. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval altijd kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder kracht dan glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Je hebt de selectie van één container met tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons de bak zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er bij een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies doorheen . Als het papieren eenmaal in het container zitten, krijgen niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal tijdstip langs om de bak ledigen en de papier plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij het documenten in het bak werpen. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het transport is, loop je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.