Afval Scheiden Westland ☑️ 5 ONVOORSTELBARE HACKS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval dus klein eventueel te bewaren en je zult opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Door vuil zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Scheiden Westland

Kies uit het grootste meest uitgebreide assortiment containers en bestel het beste container voor je restafval. Binnen het container werp je al het het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Deze stromingen mogen vaak gescheiden ingezameld geraken. Het is goed betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval tevens sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroom heel beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat het economisch voordelig is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer werp je al het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet in het container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld producten weer te benutten als het kan.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van container alsook hoevaak de container geledigd moet worden zijn. U vindt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties vrij in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afval Scheiden Westland:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afval Scheiden Westland

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te schatten welke grootte het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor kom je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Scheiden Westland

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afval Scheiden Westland

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw container op het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege de volume en ook massa veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze van één container met tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je op welke manier vaak wij het bak komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas te maken van verse materialen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of contact op.

Wat mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat je je archief beschermd vernietigd is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de het papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier precies erin . Wanneer het papieren eenmaal in het container zijn, krijgt zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijd langs om de bak te legen en de papier plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je het documenten in het bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het transport is, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.