Afval Sorteren Pictogrammen Restafval ☑️ 8 ONVOORSTELBARE HACKS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval heel beperkt eventueel te bewaren en je zal merken dat het financieel voordelig is. Via afval zo veel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Sorteren Pictogrammen Restafval

Kies uit uit het grootste assortiment rolcontainers en koop het beste rolcontainer voor je restafval. Binnen het container gooi je al het het onrecyclebare afval dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten we de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen welke in ondernemingen voortkomen. Dit stromen zouden dikwijls apart opgehaald worden. Dit is goed voor de natuur en het geldtas.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoezo goed je je vuil ook verdeelt, er zal er altijd restvuil aanwezig voorkomen. Probeer dit stroom van afval dus klein eventueel te houden en je gaat zien dat dit economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo mogelijk eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over. In de het restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen binnen de afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven producten weer te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer ontleegd dient worden. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij in de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afval Sorteren Pictogrammen Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Sorteren Pictogrammen Restafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten welke grootte het beste bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer legen of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende container aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je achteraf niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Sorteren Pictogrammen Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van je vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afval Sorteren Pictogrammen Restafval

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij het verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel indien we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat is voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door het ruimte en gewicht heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Koop het beste containers voor je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van één container met 240 liters en van 900 liters. Er al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent ons het container komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel energie voor het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we verschil tussen blank, bruin, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij één veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het document precies erin past. Als de documenten al in het container zitten, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eens tijdstip bij om het bak legen en de papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het bak door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kun je de documenten in de container werpen. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.