Afval Sorteren ➡️ 9 SCHOKKENDE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door vuil heel mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Sorteren

Selecteer van de grootste assortiment afvalcontainers en bestel de het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. In de afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis binnen de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen dat binnen ondernemingen voortkomen. Deze stromen zouden vaak apart opgehaald worden. Dit is beter voor het natuur en het geldbeugel.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je zal zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel min eventueel restvuil over. Binnen het container gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de streefdoel vermeld producten nogmaals te benutten waar het lukt.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom, de afmeting van rolcontainer alsook hoevaak de rolcontainer ontleegd dient geraken. Je vindt alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afval Sorteren:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afval Sorteren

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen welke grootte het perfect bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of regulier een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Sorteren

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afval Sorteren

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat zal zijn voor het milieu en ook je geldbeurs. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je de aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie van één bak van 240 liter en ook van 900 liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kies jij hoe frequent ons de bak zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waar het document exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in de container zijn, krijgen ze nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijdstip langs om het container te legen en het papier plaats vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun jij de papieren in het container werpen. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.