Afval Van Metaal ✔️ 8 OPZIENBARENDE TRUCS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom zo minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval dus mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Van Metaal

Kies uit van het grootste aanbod afvalcontainers en bestel het ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de container gooi je je al het het niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten thuishoren geen in de de afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen beschikken we de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter voor het leefomgeving en het portemonnee.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo prima je je vuil ook scheidt, er zal er altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel klein eventueel te behouden en je gaat merken dat deze geldelijk voordelig is. Via vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de de rest container gooi je al het niet niet te recyclen vuil dat je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel vermeld artikelen weer te gebruiken als dat het mag.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor de rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte afmeting van container en hoevaak de container container geleegd dient zijn. Je ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen uit tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afval Van Metaal:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afval Van Metaal

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen wat omvang het beste bij je past? Pak dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, stof en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere andere rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je later geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afval Van Metaal

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval ook goed voor de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afval Van Metaal

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder als wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het door het volume en ook massa heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kan dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor je de aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Koop het beste containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe frequent ons de bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij het bewerken doen wij verschil onder blank, bruin, groene en gemengd glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer de papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgen zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijdstip langs voor de container te ledigen en het papier plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan jij de papieren in het bak werpen. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.